DÉ APPLICATIE VOOR NEDERLANDSE GEMEENTEN DIE VERGUNNINGHOUDERS MOETEN HUISVESTEN

Wist u dat er nu een vooruitstrevende applicatie voor huisvesting van asielzoekers op de markt is? Als gemeente bent u verantwoordelijk voor vergunninghouders of statushouders die van het COA verhuizen naar eigen woonruimte (COA fase 2). Dit dient binnen 14 weken na het krijgen van de verblijfstatus te gebeuren. Alle gemeenten in Nederland moeten een bepaald aantal asielzoekers huisvesten.
De speciaal voor dit doel ontwikkelde applicatie van Blue Polar – PadiX – helpt u passende woonruimte te zoeken en toe te kennen. Ontdek snel wat wij voor u kunnen doen!

PadiX in detail

Uw uitdaging: binnen 10 weken nieuwe huisvesting vinden voor vergunninghouders,
want binnen 14 weken moeten vergunninghouders verhuizen.
Hoe kan PadiX u hierbij helpen?

PRIORITEITENLIJSTEN

Met prioriteitenlijsten ziet u precies wat voorrang heeft en welke dossiers als eerste behandeld moeten worden.

BEWIJSSTUKKEN

PadiX helpt u de juiste informatie te verzamelen en op te bergen (bewijsstukken).

SJABLONEN

Het geavanceerde systeem helpt om de juiste documenten voor huisvesting automatisch te maken. De hiervoor gebruikte sjablonen krijgt u kant en klaar aangeboden, maar u kunt deze waar gewenst aanpassen aan uw specifieke eisen en huisstijl.

CHECKLISTS

Door middel van heldere checklisten houdt u uw proces in de gaten. Daarnaast kunt u hier op één centrale plaats alle afspraken rondom de dossiers op een bijzonder efficiënte manier bijhouden.

WONINGCORPORATIES

Woningcorporaties en andere verhuurders kunnen via PadiX woonruimtes aanbieden.

DE BESTE MATCH

PadiX helpt u de best geschikte woonruimte te vinden: een gezin van vier past bijvoorbeeld niet in een kleine studio.

EFFICIENT INRICHTEN

Woonruimte is schaars. Een grote woning kan gebruikt worden door meerdere huisvestingseenheden.

HET WERKT SIMPEL

Door de gestandaardiseerde werkwijze kunnen nieuwe medewerkers snel ingewerkt worden en wordt de kans op fouten sterk gereduceerd.

PROCES MONITORING

Alle communicatie en beslissingen worden automatisch in het systeem vastgelegd zodat altijd duidelijk is wat de gemaakte afspraken zijn.

VOLLEDIGE TOEGANG VIA DE CLOUD

PadiX wordt als een service in de cloud aangeboden (SAAS). Het grote voordeel is dat u zelf geen dure servers hoeft aan te schaffen en te onderhouden. U kunt met uw organisatie binnen enkele minuten na aanmelding al aan de slag. Een internetverbinding is voldoende. Het grote voordeel is dat u nu overal en altijd bij de meest actuele gegevens kunt. Wij zorgen voor back-ups en beveiliging. Uw gegevens zijn bij ons uiterst veilig. Blue Polar is zelfs “preferred supplier” van een grote Nederlandse bank.

cloud1-700x525

6 INDRUKWEKKENDE VOORDELEN VAN DE APP

U hoeft natuurlijk niet met een geautomatiseerde applicatie voor huisvesting te werken. Maar PadiX biedt u wel een uiterst helder overzicht van de actuele situatie. Dat is zeker belangrijk nu er steeds meer asielzoekers en vluchtelingen naar Nederland komen. Bovendien profiteert u van meer voordelen:

  • U krijgt duidelijke ondersteuning bij diverse processen. Dit verkort de inwerktijd van nieuw personeel of van tijdelijke krachten aanzienlijk.
  • Alle afspraken en documenten worden vastgelegd en zijn snel en eenvoudig terug te vinden.
  • Het systeem werkt buitengewoon efficiënt, wat u tijd en geld bespaart.
  • Het schaarse woningaanbod wordt optimaal benut.
  • U betaalt slechts een zeer geringe eenmalige vergoeding per vergunninghouder.
  • U kunt binnen enkele minuten na aanmelding bij ons aan de slag zonder enige installatie van software.

WILT U MEER WETEN OVER DEZE UITERST HANDIGE APP?

PadiX helpt gemeenten bij het in orde maken van (bewijs)stukken en checklists bij een huisvestingsdossier. Inmiddels werkt zelfs de tweede grootste gemeente in Nederland met onze software. Wilt u de volgende zijn? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer, geven vrijblijvend advies of komen bij u langs. U kunt contact opnemen door te bellen naar 023-5610090. Of laat via onze site een bericht achter. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden. Onze applicatie is voor vele gemeenten een uitstekend hulpmiddel; maak hier ook gebruik van!